Ma esti program a Panoráma Színpadán!

Kedves Völgylakók! Ma este a MOL Nagyon Balaton Panoráma Színpadán először, 20.30-kor a Csík Zenekar, majd 22:45-kor a Kiscsillag koncertezik. Várunk Titeket sok szeretettel!

Véget ért az első hétvégénk

Véget ért az első Völgyhétvége, az elmúlt három nap alatt számos izgalmas, különleges programon vehettek részt a látogatók, ráhangolódva ezzel a következő hétre.

Megnyitotta kapuit a 27. Művészetek Völgye

Pénteken délután elkezdődött az idei Művészetek Völgye. Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja július 21-30. között kerül megrendezésre három Veszprém megyei településen, Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. A szervezők a fesztivál több napján is nézőcsúccsal számolnak. Idén 300 önkéntes segíti a fesztivált.

Kutyabarátság a Művészetek Völgyében

Fesztiváloznál, de nem szeretnéd otthon hagyni a kutyádat? Olyan eseményt keresel, ahol a kiskedvencet is szívesen fogadják? Mitől kutyabarát egy fesztivál? Erről olvashatsz a következőkben.

FESZTIVÁLPILLANATOK - Fotózz és nyerj okoskarkötőt

Az idén 27 éves Művészetek Völgye 1200 programja mellett idén különleges, Fotós játékra hívja látogatóit. A rendezvényen újdonságként bevezetünk egy fotós versenyt, melynek legjobb alkotója egy okoskarkötőt nyer. Az egyedülálló okosékszer a maga nemében, és már a legújabb generációs divattrendeket irányozza meg.

Oldalak