Új programok, új helyszínek és udvargazdák

Az immáron 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye fesztivál az idei évre is tartogat újdonságokat. Az összművészeti fesztivál a zenei műsor mellett új programhelyszínekkel, újcirkusszal, gyerekbarát megoldásokkal és még több színházzal várja az érdeklődőket.

Bejöttek az újítások

A 26. Művészetek Völgyére több, mint kétszázezren voltak kíváncsiak, a fesztivál programjait huszonöt százalékkal többen látogatták, mint a korábbi évben. A fesztivál három településén, Taliándörögdön, Kapolcson és Vigántpetenden huszonhat programhelyszínen és negyven további helyszínen ezer program várta a látogatókat, akik a fesztivál tíz napja alatt 3375 liter vért adtak a Magyar Vöröskereszt számára.

Véget ért az idei Művészetek Völgye is

Hosszú, mozgalmas és nagyon izgalmas 10 napon vagyunk túl. Rengeteget dolgoztunk, fantasztikus programokat, csodálatos élményeket éltünk át. Az időjárás nem mindig volt a barátunk, de mindent egybevéve remek fesztivált zártunk és reméljük, Ti is úgy érzitek, hogy méltó módon ünnepeltük a 26. Művészetek Völgye fesztivált. Jövőre ugyanekkor, ugyanitt találkozunk!

Gyermek kísérőjegy vásárlás

Kedves Szülők! Gyermek kísérőjegyet csak Kapolcson, a Művészetek Zöldjével szembeni infopontnál és a Főtéren található infopontnál lehet vásárolni!

CIPŐSZIGETEK A VÖLGYBEN

Lábatlankodó műalkotások, mesélő cipőszigetek jelzik az irányt a VÖLGY útjai mentén az ETNO LIGETHEZ. Sokat „látott” lábbelik vallanak származásukról, gazdáikról, érzéseikről.

Kedvezményes belépők a Bebírók számára

Kedves kapolcsi, taliándörögdi, vagy vigántpetendi ingatlannal (és helyi lakcímkártyával nem) rendelkező Bebírók! Idén is lehetőségetek nyílik arra, hogy kedvezményes áron vegyetek részt kedvenc fesztiválotokon.

MASTERCARD KUPONAKCIÓ: kézműves sörélmény a 26. Művészetek Völgyében

Lemaradtál a kedvezményes 5 napos bérleteinkről? Akkor itt a lehetőség, hogy behozd a lemaradást és még ajándék is jár! Csapj le a limitált példányszámban elérhető kuponokra a MasterCard Priceless Specials oldalán, és használd fel őket a tixa.hu/muveszetekvolgye-n, hogy KORÁBBI, KEDVEZMÉNYES ÁRON juss hozzá 2 db 5 napos rugalmas bérletedhez, és mellé ajándékba CSAK MOST egy 2 fő részére szóló SÖRKOSTOLÓN is részt vehess a kapolcsi Kézműves Sörök udvarában! A kupon ára mindössze 29.000 Ft!

Műsorfüzet terjesztési pontok 2016-ban

A hírbe kattintva elérhetitek a fesztivál legújabb műsorfüzetének terjesztési pontjait. Budapesten és az ország számos pontján hozzáférhetőek a Funzine kiadványok, mi most egy csokorba szedtük nektek, hol tudtok pontosan hozzájutni.

Oldalak