Sajtótájékoztató 2017

Május 3-án tartott sajtótájékoztatónkon bemutattuk az idei igen tartalmas műsorfüzetünket a Jurányi Házban. Benne 1200 program hirdeti, az idei Művészetek Völgye lesz az év talán legizgalmasabb 10 napja. A sajtótájékoztatón Oszkó-Jakab Natália, program- és marketingigazgató tárta fel az idei, 27. Művészetek Völgyének titkait, majd Závogyán Magdolna, kultúráért felelős helyettes államtitkár méltatta a fesztivált kedves, dicsérő szavakkal. A zsurnaliszták némi ízelítőt is kaphattak a Völgy hangulatból Palya Bea, Földes László, Hobo és a Duda Éva Társulat tolmácsolásában.

Nouvelle Vague 2017-ben a Panoráma Színpadon!

A francia együttes 2003-ban alakult Marc Collin és Olivier Libaux - akik mindketten zenészek és producerek - ötlete alapján. A "Nouvelle Vague" szójáték, melynek jelentése franciául "újhullám" utalva ezzel a portugál "bossa nova" kifejezésre.

Deluxe a 2017-es Művészetek Völgyében!

Idén a Völgybe látogat a francia Deluxe. Az együttes 2007-ben alakult és azóta számos alkalommal léptek fel Franciaországban és Európa más országaiban. Hangzásukban az electro, hip hop, pop és jazz elemei egyaránt megjelennek. Több lemezük is megjelent, mégis az élő fellépések számukra az igazán meghatározóak. A valódi koncertélmény garantált. A zenekar tagjai Kaya, Pépé, Pietre, Lili Boy, Soubri és Kilo. Gyere, és találkozz velük Te is júliusban a Panoráma Színpadon!

Új programok, új helyszínek és udvargazdák

Az immáron 27. alkalommal megrendezésre kerülő Művészetek Völgye fesztivál az idei évre is tartogat újdonságokat. Az összművészeti fesztivál a zenei műsor mellett új programhelyszínekkel, újcirkusszal, gyerekbarát megoldásokkal és még több színházzal várja az érdeklődőket.

Bejöttek az újítások

A 26. Művészetek Völgyére több, mint kétszázezren voltak kíváncsiak, a fesztivál programjait huszonöt százalékkal többen látogatták, mint a korábbi évben. A fesztivál három településén, Taliándörögdön, Kapolcson és Vigántpetenden huszonhat programhelyszínen és negyven további helyszínen ezer program várta a látogatókat, akik a fesztivál tíz napja alatt 3375 liter vért adtak a Magyar Vöröskereszt számára.

Véget ért az idei Művészetek Völgye is

Hosszú, mozgalmas és nagyon izgalmas 10 napon vagyunk túl. Rengeteget dolgoztunk, fantasztikus programokat, csodálatos élményeket éltünk át. Az időjárás nem mindig volt a barátunk, de mindent egybevéve remek fesztivált zártunk és reméljük, Ti is úgy érzitek, hogy méltó módon ünnepeltük a 26. Művészetek Völgye fesztivált. Jövőre ugyanekkor, ugyanitt találkozunk!

Gyermek kísérőjegy vásárlás

Kedves Szülők! Gyermek kísérőjegyet csak Kapolcson, a Művészetek Zöldjével szembeni infopontnál és a Főtéren található infopontnál lehet vásárolni!

CIPŐSZIGETEK A VÖLGYBEN

Lábatlankodó műalkotások, mesélő cipőszigetek jelzik az irányt a VÖLGY útjai mentén az ETNO LIGETHEZ. Sokat „látott” lábbelik vallanak származásukról, gazdáikról, érzéseikről.

Kedvezményes belépők a Bebírók számára

Kedves kapolcsi, taliándörögdi, vagy vigántpetendi ingatlannal (és helyi lakcímkártyával nem) rendelkező Bebírók! Idén is lehetőségetek nyílik arra, hogy kedvezményes áron vegyetek részt kedvenc fesztiválotokon.

Oldalak