RideHard.hu

A túrákat továbbra is a RideHard.hu csapata vezeti, indulás 11.00-kor, illetve 15.00-kor a Művészvölgy Kúria mögül. Páros napokon délelőtt a nagyvázsonyi kört, délután a monoszlói kört tekerjük le, páratlan napokon fordítva, Monoszlóval kezdünk.

Megjelenés a helyszínen legkésőbb 15 perccel indulás előtt. A túrán való részvétel ingyenes, csak érvényes belépő, karszalag szükséges, ráadásul a résztvevőket a program után az Aktív Magyarország

standján meglepetésajándék várja. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges a bringavolgy@muveszetekvolgye.hu címen. Az e-mailben kérjük megadni a választott túra időpontját, illetve a kerékpár mérete miatt a testmagasságot, valamint azt, hogy rendelkeztek-e saját bukósisakkal.

A túrához szükséges a kerékpáros rutin, azaz könnyű terepen, sóderes úton, lejtőn és emelkedőn is biztonságosan kezeljétek a bringát. Kerékpározáshoz alkalmas öltözéket javasolunk (például papucs helyett sportcipő), illetve a fejvédő használata kötelező. Akinek nincs sisakja, korlátozott számban tudunk biztosítani a helyszínen.

A programokhoz a RideHard.hu csapata biztosítja a topkategóriás elektromos rásegítéses kerékpárokat.

RideHard.hu

Programs