Logo
Logo text

Az utolsó pillanatig bizakodtunk, de ma szertefoszlott minden reményünk.

Az idei évre tervezett 30. jubileumi Művészetek Völgyét 2021. 07. 23- 08. 01. között rendezzük meg.

Tudjuk, hogy a Völgy hiánya sokak szívében nagy űrt hagy majd, és szeretnénk ezt a szomorúságot kicsit enyhíteni még idén. Már elkezdtünk kidolgozni egy megoldást arra, hogy mindenképpen találkozzunk más keretek között akkor, ha már biztonságban tudhatjuk a fesztivál minden résztvevőjét.

Terveink szerint 4 csodálatos hosszú hétvégére hívunk titeket a Völgybe ősszel. A Völgyhétvégék részleteivel, programjaival hamarosan jelentkezünk.

Azoknak, akik elővételben megvásárolták bérletüket a 30. Művészetek Völgyébe, az alábbi lehetőségeket szeretnénk felajánlani: 


Gyere el az őszi Völgyhétvégékre!

- A 2020-as bérleted érvényes az idén először bevezetésre kerülő Völgyhétvégékre.

10 napos bérlettel mind a négy hosszú hétvégén,

5 napos bérlettel pedig választott két hétvégén vehetsz részt.

3 napos bérleteddel egy hétvégét választhatsz.

Részletes program hamarosan!

Mit kell tenned? Május 15-én kapsz egy levelet a tixa.hu-tól, amelyben kiválaszthatod ezt a lehetőséget. Ők kiküldik számodra az új jegyedet, mi pedig várunk sok szeretettel a Völgyhétvégéken!


Kérd át a jegyedet a 2021-es fesztiválra!

- A 2020-as bérleted érvényes a 2021-es 30. Művészetek Völgye Fesztiválra. Az idei fesztivál elmarad, de a jubileum nem! A teljes program átkerül a következő évre és újabb meglepetésekkel is készülünk. 

Mit kell tenned? Május 15-én kapsz egy levelet a tixa.hu-tól, amelyben kiválaszthatod ezt a lehetőséget. Ők kiküldik számodra az új jegyedet, mi pedig várunk sok szeretettel 2021-ben a 30. Művészetek Völgye Fesztiválon!


Támogasd a szervező csapatot!

- Ha szívesen támogatnád a csapatot és nem jelent terhet, a jegyed árával most nagy segítséget nyújthatsz a nehéz helyzetbe került iparág szereplőinek, a Művészetek Völgye szervezőinek. 

Mit kell tenned? Május 15-én kapsz egy levelet a tixa.hu-tól, amelyben kiválaszthatod ezt a lehetőséget. Hálásan köszönjük a nagylelkűségedet!


Természetesen a jegy visszaváltást is választhatod. Amennyiben szeretnéd visszakérni jegyed árát, a következő lépés: május 15-én kapsz egy levelet a tixa.hu-tól, amelyben kattints a jegy visszaváltás opcióra augusztus 30-ig.


Arra kérünk titeket, ne szomorkodjatok! Az egészségünk a legfontosabb, és ha most kitartunk és mindannyian otthon maradunk, hamarosan újra megölelhetjük egymást és feltöltődhessünk a kedvenc településeinken zenével, tánccal, színházzal, dalokkal, újcirkusszal, kiállításokkal, kézműveskedéssel, bringázással, túrázással, szeretettel, nevetéssel, völgyélményekkel.