Nézőcsúcs a Művészetek Völgyében

Ma este zárja kapuit a 27. Művészetek Völgye. A fesztivál második hétvégéjén, pénteken és szombaton is megtelt a MOL Nagyon Balaton Panoráma Színpad előtti tér. Idén összesen 200 ezren fordultak meg a fesztivál 10 napja alatt. A jegyes látogatók száma 60 százalékkal nőtt a tavalyihoz képest. A legnépszerűbb jegytípus idén az ötnapos bérlet volt.

Amit a Pannon-tenger itt hagyott

A Káli-medence a világörökségi várományos helyszínek listáján szereplő Balaton-felvidéki kultúrtáj egyik legszebb tájai közé tartozik.

Szüreti és egyéb mulatságok

Ha valamit nagyon tudnak a környéken, akkor az a borkészítés. A borivás ráadásul nem időjáráshoz kötött, úgyhogy akkor is érdemes felkeresni a Balaton-felvidéket, amikor a nyári hőség már elvonult.

Végéhez ért a 27. Művészetek Völgye

10 felejthetetlen nap, több mint 1200 program, rekord számú látogató; így zárja kapuit a 2017-es Művészetek Völgye Fesztivál, mely Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja. Az utolsó nap méltó zárása volt az eddigieknek, röviden összefoglaltuk.

Nyáron hűsölni, télen felmelegedni

Az hagyján, hogy a világon egy település alatt sincs ekkora csónakázható barlangrendszer, de a tapolcai tavasbarlangnál mászófallal, játszótérrel, kúszóbarlanggal, kőtapogatóval, térhatású fotókkal, kiállításokkal és 3D mozival is várják a látogatókat.

Sétálgass vulkánban, utazz az időben!

Sokáig gazdátlanul, elhagyatottan és gazosan állt a Káli-medence egyik legletaglózóbb látványossága, a Köveskáltól nem messze magasodó, Hegyestűként ismert tanúhegy.

Oldalak