Főtér

KORTÁRS ÉKSZER KÉSZÍTŐ WORKSHOP

Minden tárgy mögött rejtőzik egy gondolati tartalom, amellyel a viselője azonosul vagy azonosulni szeretne. Az ékszertervezés lehetőséget ad a lélek finom rezdüléseinek kifejezésére, formabontó, csodás anyagpárosításokra. A PET palack alkalmazása egyrészt upcycling értékteremtés, másrészt rávilágít a környezetünkben található hétköznapi anyagok sokszínű felhasználásnak lehetőségére alkotói szinten. A workshopon minden korosztály számára élvezetes alkotói folyamatban lehet részük a látogatóknak.

 

A workshopot tartja:

Várszegi Kata

Öltözék- és kiegészítő tervező, jelmeztervező

vizuális környezetkultúra tanár, Veszprémi Vizuális Műhely /W.I.M/

 

Dohnál Szonja

művészettörténész, kulturális menedzser

Művészetek Háza Veszprém

 

KREATÍV FESTÉSZETI FOGLALKOZÁS

Hogyan alakul ki az a festészet, ahol a festéket önteni lehet az alapra és ezeknek az elfolyó rétegeknek csupán más, különböző formákban leragasztott felületek szabhatnak gátat? Beszélgetünk a színekről, a képek hangulatáról, majd az alkotómunka során betekintést nyerhetünk egy könnyed, festői világba és egy olyan festészeti technikába, amely segítségül hívja a „véletlent” ennek a könnyedségnek a kialakulásához. Játék a színekkel, a festészettel és „gombócos formákkal”. Felfedezzük a strand kedvelt motívumait, a csíkos, a pöttyös mintázatokat és a hullámvonalat!

 

A workshopot tartja:

Környei Ágota

képzőművész, múzeumpedagógus, Művészetek Háza Veszprém,

Veszprémi Vizuális Műhely /W.I.M/

 

Zenei workshopok a Hangjáték program keretében:

A Hangjáték program az VEB2023 EKF egyik alprojektje, melyben célunk bevonni a zenei életbe a az erre fogékonyakat babakortól az időskorig, többek között növelni a könnyűzenei oktatást és feléleszteni helyi zenei közösségeket.

Főtér

Programs

Choose date
Choose time
Kézműves Posta
07.19. Friday
10:00
Történelmi postajáték(ok)
07.19. Friday
10:00
Korlátlan játék és fejtörés
07.19. Friday
11:00
Rejtvénykaland
07.19. Friday
11:00
#HPLUSZMÉDIA
07.19. Friday
12:00
Így készül az adás!
07.19. Friday
12:00
Kvíz
07.19. Friday
16:00