50% kedvezmény a VOLÁNBUSZ és MÁV-START jegyekből.

50% kedvezmény a VOLÁNBUSZ és MÁV-START jegyekből.

2022. július 15.
Megosztás

A Volánbusz a Budapest–Veszprém–Tapolca útvonalon Vigántpetend és Kapolcs érintésével kétóránként közlekedő országos autóbuszjáratok által jelenleg is biztosított közvetlen eljutási lehetőségeket a fesztivál időtartama alatt Veszprém vasútállomás–Pula–Vigántpetend–Kapolcs–Monostorapáti–Tapolca viszonylatú gyorsjáratokkal egészíti ki. A naponta kétóránként, Veszprém és a fesztiválhelyszínek települései között közlekedő autóbusz-járatok menetrendi kínálatát kiegészítő autóbuszok Veszprém vasútállomáson a főváros és Zalaegerszeg felől érkező és oda visszainduló Göcsej InterCity-járatokhoz, valamint a Győr felől érkező és oda visszainduló személyvonatokhoz is csatlakozást biztosítanak.

 

A vállalatcsoport utazási kedvezményeket is kínál a közösségi közlekedést választó fesztiválozóknak. A Volánbusz a Kapolcsot, Taliándörögdöt és Vigántpetendet érintő bármely közvetlen országos és regionális autóbuszjáratán 50 százalékos kedvezményt biztosít: az odafelé megváltott teljes árú menetjegy a visszaúton, azonos viszonylaton díjmentes utazásra jogosít. A kedvezmény a távolsági kiegészítő jegyre is vonatkozik.

 

A vonattal utazóknak is lehetőségük van arra, hogy – menettérti jeggyel – kedvezményesen utazzanak a fesztivál helyszínére és vissza. A MÁV-START vasúti jegypénztáraiban bármely belföldi vasútállomásról Kapolcs, illetve Vigántpetend célállomásokra – veszprémi autóbuszos átszállással – 50 százalékos kedvezménnyel váltható menettérti jegy, melynek érvényessége legkorábban a fesztivál kezdőnapja előtti napon kezdődhet és a fesztivál zárónapja utáni nap végéig tarthat.

 

A vasúti jegypénztárak mellett a START jegyértékesítő automatáiban, az Elvira felületén és a MÁV applikációban is megváltható az a kombinált – ugyancsak veszprémi vonat/busz-átszállást biztosító – díjtermék, amely szintén az ország valamennyi vasúti megállóhelye, illetve Kapolcs és Vigántpetend között váltható meg az utas egyéni kedvezményeivel (pl. diákjegy) és az adott értékesítési csatornára érvényes kedvezménnyel.

 

A Volánbusz menetrendi és díjkedvezményeiről itt, a MÁV-START utazási kedvezményeiről itt található bővebb információ.

 

Volánbusz Zrt.