Így gyere a Völgybe – utazási kisokos

Így gyere a Völgybe – utazási kisokos

2023. szeptember 01.
Megosztás

Egyre kevesebbet kell aludnunk, hogy ismét elkezdődjön a nyár legszínesebb 10 napja. Az alábbiakban az odaúthoz szeretnénk tanácsot adni.


Ha autóval érkeztek Vigántpetenden, a Cirque du Tókert mellett, illetve Taliándörögdön a Lőtér és a Lőke Kúria között tudtok ingyenesen parkolni. Ezt követően Völgykarszalaggal ingyenesen vehetitek igénybe a Csigabusz járatait, mellyel korlátlanul közlekedhettek a Völgyfalvak között. Emellett további térítési díj ellenében használható parkolóhelyek is rendelkezésre állnak – ezeket a térképen találjátok meg.


Nem kell feltétlen autóba ülni, hogy eljussatok a fesztiválra. A Volánbusz járataival könnyedén elérhető Kapolcs – onnan pedig a Csigabuszokkal közlekedhettek tovább. Ha vonattal érkezel akkor Veszprémből, illetve Tapolcáról, buszra átszállva érheted el Kapolcsot és a többi Völgyfalvat.


A telekocsizás amellett, hogy a fenntarthatóságot támogatja, szuper lehetőség a kapcsolatépítéshez és a fesztiválra való hangolódáshoz: Utazz a Művészetek Völgyébe jó társaságban, spórolj az útiköltségen Oszkárral! a hirdetéshez és foglaláshoz tartozó információkat a következő linken találjátok.