Önkéntesek jelentkezését várjuk a 33. Művészetek Völgyébe!

Önkéntesek jelentkezését várjuk a 33. Művészetek Völgyébe!

2024. április 07.
Megosztás

Idén is szeretettel várjuk a lelkes, 18 év feletti önkéntesek jelentkezését a Művészetek Vülgyébe. Mielőtt azonban belevágsz, olvasd el az alábbi sorokat és csak ezt követően döntsd el, valóban tudod-e vállalni a Völgymanó munkakört. 


Az idei évtől csak a fesztivál teljes időtartamára lehet jelentkezni, 2024. 07. 18-től 29-ig. Csak akkor jelentkezz, ha végig vállalod az önkéntes munkát! Az idei év másik nagy újdonsága, hogy telepített kempingben, saját bázison kapsz szállást, ahol konténer-zuhanytók és mellékhelyiségek biztosítják a higiéniát. A felszerelt tábor és a jelentkezés biztonsága érdekében 20.000 Ft kauciót kér a Fessztivál, melyet a kapuzárást követő 8 napon belül a Művészetek Völgye Nonprofit Kft. visszautal abban az esetben, ha az itt tett vállalás maradéktalanul teljesült, vagy hibádon kívül álló okok miatt nem tudott teljesülni. A szerződést e-szerződés formában kötjük majd meg, melyről e-mail értesítést kapsz!


A Művészetek Völgyébe a munkakezdést megelőző napon kell megérkezned, azaz 07. 17. este 19 óráig. Az érkezés napján már kap napi karszalagot, Az első munkanaptól jár a napi egy meleg étel.


FELADATOK: 

1. Jegyellenőrzés 

2. Helyszínőrzés (kiállítások, stb.)

3. Parkoló őrzés, forgalomirányítás

4. Logisztikai segítő, road

5. Információs munkatárs (értékesítés)

6. Takarítás


ELVÁRÁSOK: 

1. Betöltött 18. életév (a fesztivál 1. napjáig)

2. Hibátlanul kitöltött jelentkezési lap

3. Korábbi években nem mentettünk fel a munkavégzés alól.

4. Bűntetlen előélet. 


JUTTATÁSOK: 

1. 10 napos karszalag

2. 2-4 fős szálláshely épített kempingben

3. napi egy meleg étkezés

4. munkaruha (póló)

5. szabad nap


JUTALMAZÁS:

Azokat az önkénteseket akik kiemelkedő munkát végeznek, ajándékban részesülnek. Ez lehet hamis karszalaggal megfogott látogató, felkészültség egy tárlat vezetésénél, vagy jól kezelt forgalmi helyzet. 

A hamis karszalagokat gyűjtjük, így ilyen esetben azonnal szólj a főszervezőnek!


JELENTKEZEM


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2024. 06. 01.