Vásári kavalkád és pompás finomságok a 31. Művészetek Völgyében

Vásári kavalkád és pompás finomságok a 31. Művészetek Völgyében

2022. július 07.
Megosztás

Színes, minőségi vásári kavalkáddal várunk titeket július 22-31 között! Idén 115 kézműves kitelepülő és 61 vendéglátós, azaz összesen 176 db ideiglenes kitelepülő lesz a 31. Művészetek Völgye Fesztiválon. Összehasonlításképp tavaly összesen 128 kitelepülő és 56 vendáglátós, azaz összesen 184 ideiglenes kitelepülő volt a fesztiválon, de még jópár kézművessel és kitelepülő vendéglátóssal folyamatban van a szerzősédkötés

A teljesség igénye nélkül szeretnénk bemutatni nektek néhány kézművest és kitelepülőt, ízelítőül az idei vásári forgatag kapcsán. Biztosak vagyunk abban, hogy mindenki talál számára kedves kézműves terméket az idei Művészetek Völgyében is.


ManóUdvar: Bubutímár Éva és Szabó Eszter Éva által készített manóvilágot láthatjátok a Manóudvarban. A két keramikus a kezdetek óta résztvevője, alkotója a Művészetek Völgyének. A családjaikkal létrehozott udvarban igazi pihenés vár benneteket, ahol megkóstolhatjátok a híres kapolcsi bodzaszörpöt és házi lekvárral tőltött palacsintát is.  


Flow Art: Kiss Barbara vagyok. Egyedi, saját tervezésű vászon táskákat illetve pólókat készítek, melyek mind iparművészeti zsűrizettek.

Alkotói munkám a tervezéstől a készítésen át egészen az értékesítésig terjed.

Cím: Malomsziget

 

Dénes Judit: Immáron 13. alkalommal veszünk részt a művészetek völgyében, egyedi ezüst teremékiinkkel, női és férfi ékszerek igen széles skálájával. Minden alkalommal ugyanazon a helyen vagyunk megtalálhatóak, a Sándor udvarban, amely Kapolcs fő utcáján a Kossuth u. 44.alatt található. Látogassatok meg, nem fogtok csalódni

Cím: Kapolcs, Kossuth u. 44.

 

Lilifolk: Magyar népi motívumokkal hímzett pólók, ruhák, táskák, melyeknek nagy része Hagyományok Háza által zsűrizett alkotás.

Cím: Malomsziget


Giranelli: Kézzel készült fújt üvegékszerek változatos tartalommal, melyeket

izgalmassá tesz a bennük levő mozgás.

A Művészetek Völgye ideje alatt a VirágZsó udvarban, online a

giranelli.hu címen.

Cím: VirágZsó udvar, Kapolcs, Petőfi u. 1.

 

Klikk Selfiebox: Mi vagyunk a Klikk Selfiebox csapata, és legfőbb célunk az, hogy három négyzetméternyi jókedvet vigyünk az eseményekre.

Képzelj el egy mini fotóstúdiót fényképezőgéppel, világítással és azonnali képnyomtatással. Nekünk ehhez a rendezvény helyszínének egy kis szeletére van szükségünk, ahová beköltöztethetjük a selfieboxunkat pár óra erejéig. Ezután jöhetnek a vendégek és készíthetik a jobbnál jobb képeket vicces kellékeinkkel, vagy akár azok nélkül.

Cím: 8294 Kapolcs, Kossuth u 56.

 

Szill’art a Csodavarroda: Szilberhornné Csilla vagyok, a Szill’art a Csodavarroda megálmodója. Különböző fazonú, egyedi és különleges textil táskákat és táskába való apróságokat (kulcstartó, pénztárca, neszesszer stb.), szütyőket és zsinórtálakat is készítek. Idén első alkalommal mutatkozom be a Völgybe látogató közönségnek. Szívvel lélekkel készült alkotásaim magukért beszélnek! Gyertek és nézzétek meg! Várok mindenkit szeretettel!

Cím: Tücsök udvar (Kapolcs, Kossuth utca 54.)

 

Bibiee

Simon Judit Vivie bújik meg a Bibiee márka név mögött. Az idei Művészetek Völgyére, csak úgy, mint a korábbi 4 évben, idén is kézzel kötött, saját tervezésű és kivitelezésű kiegészítőkkel készülök. 

Cím: Kapolcs Petőfi u. 7 alatt leszek a Gang udvar


Klupács Gabriella: Klupács Gabriella vagyok, frissen végzett fazekaskent, első vásáromon, szeretettel várok mindenkit a Művészetek Völgyében, a Malomszigeten.

Cím: Malomsziget



JoSuTi : Végh Zsuzsanna és József

"Saját készítésű titán és acél ékszereket készítünk. Ékszereink antiallergének. Megrendelésre, egyéni elképzelés után is készítünk ékszereket."

Cím: Kapolcs Petőfi utca 19/a utcafront.

  

Erika Natúr Kozmetikumok: 100% természetes kozmetikumok a Balaton -Felvidékről

„Meggyőződésem, hogy vissza kell térnünk a természetben található alapanyagokból készült, kemikáliáktól mentes kozmetikumok használatához, megelőzve ezzel a későbbi bőrproblémákat, enyhítve a már kialakult tüneteket. Termékpalettámon kiváló minőségű természetes összetevőkből készített, magas hatóanyag tartalmú arckrémek, micellás vizek, test-, kéz- és hajápolási termékek és szappanok szerepelnek. Nem csak az emberek, de házi kedvenceink számára is fejlesztek natúr szőr- és bőrápolási, fogápolási termékeket.”


Garmond prémium fokhagymakrém: A Garmond Kft egy fokhagymatermelő és feldolgozó családi vállalkozás, ahol szántóföldtől a fogyasztóig szemlélet dominál. Igazi, tartósítószermentes, őszinte fokhagymakrémet készítünk makói fokhagymából makói családként. Emellett fermentált, fekete fokhagymát is kínálunk. Csak olyan terméket adunk ki a kezünkből, amit mi magunk is szívesen fogyasztunk.

Cím: Helyszín: Kapolcs, Petőfi utca 3. (Petőfi udvar)


Lélekmackó: „Egyedi, zsűrizett mackókat készítünk, növényekkel festett bundával, levendula illattal. Sok-sok Lélekmackóval készülünk Kapolcsra! Idén a Malomszigeten várunk sok szeretettel! Várnak Benneteket hurcimacik, kisebb-nagyobb mackók, öltöztetett macik, klasszikus medvék kicsiknek és nagyoknak egyaránt! ....mert, mindenkinek kell egy mackó!”

 

 

Övbirodalom:

„Tisztelt völgylátogatók! Övbirodalom a Kari kerengőjében. "Nadrágtrtás 0-100 évig" kiváló minőségű bőrövek óriási méret és színválasztékban. Várunk mindenkit szeretettel Kapolcs Dózsa György u 48. alatt.”

 

Alenga Henna: „Hennafestés a Völgyben már 6.éve, sokéves tapasztalattal rendelkező, szakképzett, díjnyertes hennafestőktől. Csak természetes, növényi festékekkel festünk, amik semmilyen allergiás reakciót nem okoznak. A legjobb hennát most is ugyanott, a kapolcsi buszmegálló melletti utca első udvarában találod!”

Cím:  Kapolcs, Jókai u. 2.

 

HuruHuru: "Az alkímia a fémek átalakításán keresztül tükrözteti a bennünk rejlő folyamatokat! Szeretek ősi szimbólumokkal dolgozni, organikus textúrákkal kísérletezni. / A hajbatoll pici gyűrűvel rögzíthető szuper vékony és hosszú madártoll ami igazi egyedi stílust kölcsönöz a megjelenésednek. "

Cím: A Petőfi út 9. ( Manó udvar mellett jobbról ) magán udvarban lesz a standom.


Katmandu: „Himalájai hangulattal várunk az Ancsesz udvarban (Kapolcs, Petőfi u. 19/a) a KATMANDU standnál.

Keleti csodák tárháza fogad majd: hangtálak, füstölők, buddhista ajándéktárgyak, ékszerek és tarka ruhák sokasága.”